×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Horeca Kassa Cafe

Snelheid, eenvoud en overzicht spelen een grote rol bij het gebruik van een horeca kassa in een cafe. Mensen zijn continu in beweging en bestellingen volgen elkaar in rap tempo op. Een cafe heeft vaak te maken met vaste gasten en piekmomenten. registratie van uitgegeven dranken in een goed kassasysteem is essentieel om uw omzet te waarborgen en daarbij is het van groot belang dat dit correct en snel gebeurd. Het systeem is door het gebruiksgemak te bedienen door jong en oud en inwerken kost slechts enkele minuten.

Cafe Functionaliteiten

Ons kassasysteem beschikt over diverse cafe functies welke uiterst geschikt zijn en tevens een must have zijn voor uw cafe.

  • Bestelvolgorde
  • Niet alle barkeepers zijn even bevlogen achter de bar. Met onze bestelvolgorde kan vooraf ingegeven worden in welke volgorde bestelbonnen geprint dienen te worden. Zo kan de barkeeper gewoon direct van boven naar beneden werken en de volgorde van de bestelbon aanhouden. Dit voorkomt dat men bijvoorbeeld als eerste bier tapt en vervolgens de frisdranken en de warme dranken pas gaat klaarzetten. Met deze tool is uw gast verzekerd van koud bier met een schuimkraag.
  • Vaste Gasten Module
  • POF bonnen, u kent ze wel... raken zoek, verbuik wordt eenvoudig op de verkeerde bon geschreven, zijn onleesbaar, worden nat en liggen onoverzichtelijk verspreid op de bar. STOP! Dit kan veel eenvoudiger met onze cafe kassa voorzien van vaste gasten module. De vaste gasten module is een digitaal POF boek op alfabet waarin we gasten op naam kunnen opslaan en hierop, net als bij tafels, artikelen op kunnen boeken. Eenvoudig, snel en efficient, precies wat u nodig heeft in uw cafe. Uiteraard kunt u een overzicht zien wanneer en wat voor bestellingen er op de gastnaam worden opgeslagen. Middels de uitgebreide rapportage mogelijkheden kunt u op ieder gewenst moment een actueel overzicht van de openstaande gasten printen en/of mailen. 
  • Nummeriek aanslaan
  • Middels een eenvoudig nummeriek veld aan de rechterzijde van het bestelscherm bent u in staat meerdere dezelfde artikelen in een handeling aan te slaan. zo bestelt u eenvoudig 25 bier of 12 koffie.
  • Hardlopers
   Om snelheid te verhogen maken wij gebruik van een hardlopers pagina. Op deze pagina worden de meest gebruikte cafe producten als referentie opgenomen. U maakt hiermee in feite een snelkoppeling naar het originele artikel wat ervoor zorgt dat u geen onnodige dubbele artikelen krijgt in uw menu-/ drankenkaart.
  • Meerdere prijsniveau's
   Speciaal voor happy hours kunnen wij verschillende drankenkaarten programmeren en deze middels een tijdsschema op de juiste tijd activeren en deactiveren. Zo gebruikt uw personeel altijd de actuele en geldige prijs bij het registreren van de verkopen.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP