×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Horeca Kassa Restaurant

De veelzijdige horeca kassa van Yourpos is bij uitstek geschikt voor restaurants. Onze horeca kassa is mede door de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide functionaliteit een volwaardig systeem en geschikt voor zowel klassieke restaurants als all-you-can-eat formules. Dankzij ons full service concept ontzorgen wij u volledig en voorzien wij u van advies, programmering, installatie en service. Dit alles doen wij met eigen mensen, u heeft dus een partij waardoor u snel kunt schakelen en geniet van een persoonlijke benadering.

Restaurant Functionaliteiten

Ons kassasysteem beschikt over diverse restaurant functies welke uiterst geschikt zijn en tevens een must have zijn voor uw restaurant.

  • Tafelplattegrond
  • Onze restaurant kassa heeft een duidelijke en overzichtelijke plattegrond waarin met diverse kleurstellingen in een oogopslag duidelijk wordt welke tafels bezet en vrij zijn. Tevens kan er gewerkt worden met een indicatie  waarmee inzichtelijk wordt hoe lang een gast wacht en of er mogelijk aandacht aan de desbetreffende tafel geschonken moet worden.
  • Gangen structuur
  • Middels een vooraf in te stellen gang nummer kunt u gerechten automatisch in de juiste gang laten plaatsen tijdens het opnemen en ingeven van uw bestelling. Hiermee worden bestellingen voor de keuken en bediening duidelijk verdeeld waardoor er meer overzicht is op de bestelling, gang en fase waarin een diner zicht bevindt. Tevens kunt u de vooraf ingestelde gang overrulen en gerechten verplaatsen naar de gewenste gang. Zo kunt u eenvoudig voorgerechten als hoofdgerecht ingeven en andersom. Ook het uitvragen van gangen aan de keuken doet u met één druk op de knop waarna de keuken direct met de bereiding van de volgende gang kan beginnen.
  • Keuzemenu's
  • Middels de uitgebreide structuur van onze restaurant kassa kunt u keuzemenu's samenstellen. Zo bent u in staat om een meerdere gangen menu op te nemen waarbij eerst gevraagd wordt naar het voorgerecht, dan het hoofdgerecht en ten slotte het dessert. Middels de keuzeartikelen kunt u ook de menuprijs verhogen of verlagen, bijvoorbeeld in geval van een supplement. Het keuzemenu kan tevens gebruikt worden om een variatie artikel aan te bieden, denk bijvoorbeeld aan een tournedos met de keuze uit meerder sauzen.
  • Opties
   Middels "optie artikelen" kunt u artikelen voorzien van een toevoeging zoals bijvoorbeeld een saus of garnituur al dan niet tegen meerprijs. Een optieartikel slaat u direct na een gerecht aan waardoor er een verbinding tussen deze twee artikelen ontstaat en het artikel met de eventuele meerprijs wordt verhoogt.
  • Bereidingswijze
   Middels een bereidingswijze kunt u een tekstuele melding meegeven aan een artikel. Zo kunt u bijvoorbeeld de bereiding van vleesgerechten, wit brood/ bruin brood of eventuele andere uitzonderingen meegeven op de bestelbon voor de keuken.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP