Kassasystemen

Yourpos ontzorgt volledig

Wij weten als geen ander wat het belang is van een stabiel en betrouwbaar afrekensysteem. Bij Yourpos ontvang je altijd een totaalpakket inclusief adviesgesprek, programmering, installatie, instructie, service en after-sales. Op deze wijze ben je gegarandeerd van een goed werkend systeem en de benodigde kennis om het gehele systeem zelf te beheren.

Onze systemen zijn geschikt voor:

N

Restaurants

N

Bar / café

N

Snackbar / cafetaria

N

Mini markets

N

(Sport)verenigingen / kantines

N

Evenementen

N

Kleine retailwinkels

N

Hotels

N

IJssalons

N

Foodtrucks

N

Golfbanen (NGF)

N

All-you-can-eat concepten

Afname mogelijkheden

Kassasysteem kopen

Indien je bij ons een kassysteem aanschaft, is deze vanaf dat moment jouw eigen bezit. Je kunt ervoor kiezen om het systeem in één of in meerdere termijnen te betalen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Daarnaast staan wij 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen en storingen.

Kassasysteem ALL-IN service

De ALL-IN service geeft je volledige zekerheid voor een vast bedrag per maand inclusief hard- en software, service en vervangende hardware bij defecten. Je hebt letterlijk nooit meer omkijken naar het kassasysteem. Is deze kapot, dan repareren of vervangen wij deze kosteloos. Dus geen financiële verrassingen!

Kassasystemen

Minipos Kassa

PLBPos Kassa

FPos Kassa

Kassasoftware

Ecash LIVE

Ecash LIVE geeft je een volledig online beheerplatform (backoffice) en zeer gebruiksvriendelijke kassasoftware. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor zaken met meerdere vestigingen of waar het beheer op een andere locatie plaatsvindt. Dit alles zonder dat je in de zaak afhankelijk bent van een stabiele internetverbinding. De beschikbare internetverbinding heeft namelijk geen invloed op de stabiliteit van jouw kassa.

Ecash

Al meer dan 25 jaar is Ecash één van de meest gebruiksvriendelijke horeca kassasoftware pakketten die op de markt te verkrijgen is. Dit veelzijdige kassapakket bevat alle benodigde functionaliteiten en is naar wens uit te breiden. Geen online omgevingen, geen internet benodigd en het beheer en de backoffice zijn direct geïntegreerd in de kassa. Betrouwbaar, snel en efficiënt altijd en overal!

Kassa uitbreidingen

Keuken- / barschermen

Pinapparatuur (kassakoppeling)

Handhelds

Printers

Online afhaal / bezorgpagina

Barcodescanners

Kelnerverificatie / urenregistratie

QR tafelbestelsysteem

Kassamodules

Kassamodules

Mag het een module meer zijn?

Voldoet de basisfunctionaliteit niet volledig aan je wensen? Yourpos biedt een scala aan modules en koppelingen waarmee je de kassa volledig kunt aanpassen naar jouw wensen en behoeftes.

Hiernaast vind je enkele mogelijkheden waardoor je de kassa nog breder kunt inzetten in jouw (horeca)onderneming.

Vaste gasten

Boekhouding

Facturatie

Webreport

Tapcontrole

Music

Loyalty

Klantensaldo

Personeel

Entree

Order controle

Bestel

NGF golfpas

QR scan