×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Specialist in horeca kassasystemen

Snel en eenvoudig afrekenen
tegen een aantrekkelijk tarief

Wacht niet langer, ervaar zelf het gemak van onze horeca kassa!
"Eerlijk advies geeft u de mogelijkheid de juiste keuze te maken"

Meer tijd overhouden voor gasten!

Gasten komen veelal bij u voor de gezelligheid, uiteraard is de kwaliteit van het product dat u serveert van belang. Echter de aandacht voor uw gast is net zo belangrijk! Gasten willen gezien worden, begroet worden, welkom geheten worden en een gezellig praatje, maar waar haalt u die tijd vandaan? Zowel het bedienen alsmede het beheren en programmeren van ons systeem leert u binnen 5 minuten. Onze kassasystemen maken het u eenvoudiger waardoor u meer tijd overhoud voor uw gast!

Eenvoud en toch boordevol functies

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig in functionaliteit uit te breiden
  • Weinig inwerktijd nodig
  • Voor ieder type horecabedrijf een passende oplossing

Ecash is zo flexibel dat het gebruikt kan worden in bars, discotheken, restaurants, afhaalbalies, eetcafés, bakkerijen, pizzeria's, cafetaria's en snackbars.

maak een afspraak en wij laten u geheel vrijblijvend op uw locatie zien hoe gebruiksvriendelijk ons product werkt.

Een greep uit de klanten die u voor gingen

Stephan Udo - Eigenaar Yourpos Afrekensystemen

Yourpos Afrekensystemen sterk in oprecht advies

Meer dan 15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met horeca kassasystemen door mijn toenmalige bijbaan. Ik werkte veel bij in de horeca naast mijn studie tot Information Engineer (duur woord voor iemand die tussen de programmeur en eindgebruiker staat). Ik ontdekte dat er veel keuze was op het gebied van kassasysteem. Tegelijkertijd zag ik ook dat er: hele mooie kassa’s op de markt kwamen welke niet werkte, mooie kassa’s die wel werkte maar niet eenvoudig deden wat de gebruiker verwachtte en minder mooie kassa’s die fantastisch werkte in de praktijk.

Mijn doel was bepaald, ik wil een stabiel product aanbieden voorzien van goede ondersteuning en (horeca) ondernemers volledig ontzorgen zodat deze zich volledig kan richten op het belangrijkste binnen zijn bedrijf, namelijk “De gasten”. Door u als ondernemer te voorzien van een eerlijk advies en te ontzien in het programmeren en installeren van het kassasysteem kunt u direct na levering aan de slag en gebruik maken van ons uiterst gebruiksvriendelijke kassasysteem.

Inmiddels hebben wij een zeer gedreven team waarmee we dagelijks onze klanten bedienen. Onze eigen technische dienst is voor storingen 24-7 bereikbaar. Door de nieuwste technieken kunnen wij u vaak op afstand direct voorzien van de gewenste service. Mocht er toch een monteur ter plaatse nodig zijn, dan zijn wij er voor u! ook in de avonduren en in het weekend.

Neem vandaag nog telefonisch contact met
mij op en ik voorzie u van gratis advies

Een passend aanbod voor iedere situatie

Yourpos levert voor iedere ondernemer een passende oplossing. Uiteraard is elke onderneming uniek. In de basis zijn er natuurlijk overeenkomsten, net als bij een auto die hebben ook allemaal vier wielen en een stuur. Daarnaast is de inrichting en benodigde apparatuur volledig afhankelijk van uw bedrijf en wensen. Belangrijk hierin is dat u hierin een oprecht advies krijgt. Iemand juist adviseren is zeker niet "zo veel mogelijk verkopen", aanbieden waar de klant echt behoefte aan heeft, daar draait het om!

Vul uw kassa aan met onze modules

Ecash kassasoftware modules

De basis software bevat alle standaard benodigde functies en kan volledig naar wens worden aangevuld met diverse modules. Zo stelt u eenvoudig uw kassa samen en koopt u enkel wat u gaat gebruiken.

Yourpos-PLBPos
ecash-hotel

Ecash Hotel

!!! NIEUW !!!
Hotel koppeling met MEWS SYSTEMS

Boek met Ecash Hotel eenvoudig horeca bestedingen van uw gast op ingecheckte kamers.

Ecash Afhalen en Bezorging

Deze module maakt het mogelijk om telefonische en online bestellingen automatisch te verwerken in uw kassasysteem.

Ecash Online Web Rapportage

Met Ecash module web rapportage wordt u in staat gesteld om, vanaf elk met internet verbonden apparaat, vanuit elke browser uw rapportages in te zien.

Ecash Tapcontrole

Met Ecash tapcontrole krijgt u grip op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling .Dit werkt uiteraard alleen in combinatatie met uw tap-automatiseringssysteem.

Ecash Vaste Gasten

Met de Ecash module Vaste Gasten, ook wel de "pof module" genoemd, kunt u vaste gasten op naam registreren in de kassa. Zo ziet u in één oogopslag alle openstaande bonnen.

Ecash Debiteuren

De Ecash module debiteuren biedt mogelijkheden om het verbruik van uw gasten achteraf te factureren. Ook is het mogelijk om met "klantenpassen" en "klantsaldo's" te werken.

ecash-kassa-software-module-boekhoudkoppeling

Ecash Boekhoudkoppeling

Met de Ecash Boekhoudkoppeling worden omzetgegevens uit uw kassasysteem automatisch doorgevoerd in uw boekhoudpakket. Wij koppelen met: Exact onlie, Twinfield, Cash, King, iMuis en Snelstart.

Music

Ecash Muziek Koppelingen

Met deze module kunt u uw muziekpakket bedienen middels het touchscreen van de kassa. Door deze combinatie bespaart u ruimte op uw bar. Wij koppelen onder andere met PBSound, Media Tools en Tunify

Ecash-Keuken-Ticket-Systeem

Ecash Keuken Ticket Systeem

Met het Ecash Keuken Ticket Systeem worden alle bestellingen digitaal doorgegeven aan de bar- en keukenschermen, snel, leesbaar en efficiënt. Altijd een actueel overicht van de bestellingen.

TOP