×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Yourpos helpt u graag...

Snel en eenvoudig afrekenen
tegen een aantrekkelijk tarief

Wacht niet langer, ervaar zelf het gemak van onze horeca kassa!
"Eerlijk advies geeft u de mogelijkheid de juiste keuze te maken"

Ook tijd te kort voor uw gasten?

Gasten komen veelal bij u voor de gezelligheid, uiteraard is de kwaliteit van het product dat u serveert van belang. Echter de aandacht voor uw gast is net zo belangrijk! Gasten willen gezien worden, begroet worden, welkom geheten worden en een gezellig praatje, maar waar haalt u die tijd vandaan? Zowel het bedienen alsmede het beheren en programmeren van ons systeem leert u binnen 5 minuten. Onze kassasystemen maken het u eenvoudiger waardoor u meer tijd overhoud voor uw gast!

Eenvoud en toch bordevol functies

Al onze kassasystemen zijn voorzien van Ecash kassasoftware: een zeer veelzijdig programma, speciaal ontworpen voor de horecabranche. Ecash wordt continu doorontwikkeld waardoor wij in staat zijn om eventuele wensen en functionaliteiten mee te nemen in de ontwikkeling.

De doelstelling is het zo snel en simpel mogelijk verwerken van bestellingen en transacties. Ecash is zo intuïtief dat u en uw medewerkers weinig tot geen instructie nodig hebben om ermee te kunnen werken. Zelfs voor tijdelijke krachten is het aannemen van bestellingen en verwerken van transacties kinderspel.

Ecash is zo flexibel dat het gebruikt kan worden in bars, discotheken, restaurants, afhaalbalies, eetcafés, bakkerijen, pizzeria's, cafetaria's en snackbars.

TOP