×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid.

  • Voldoet aan recente veiligheidseisen
  • Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display
  • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons
  • USB kassakoppeling mogelijk
  • Geschikt voor communicatie via ADSL
  • Groot bedieningsgemak
  • Ondersteunt contactloos betalen
  • CCV Smart bestaat uit de VX 520 (kassierunit) en de VX 820 (klantgedeelte) betaalautomaten

CCV Smart

Snel en Stabiel

Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor pinterminals van CCV die wij kunnen koppelen aan uw Ecash kassasysteem. De koppeling zorgt voor een automatische overdracht van uw pin bedrag waardoor u de bedragen niet handmatig hoeft over te tikken, dit scheelt tijd en voorkomt mogelijke fouten. Na invoer of contactloze actie van de betaalpas en pincode krijgt de kassa een terugkoppeling van uw betaalautomaat waarna de betaling wordt afgerond. Op deze wijze heeft u een snelle terugkoppeling of een betaling is geslaagd of niet.

Betalen uw gasten aan de bar of liever aan hun tafel op het terras? Stuurt u uw bezorger graag zonder cash op pad? Dit kan allemaal met slechts één betaaloplossing.

Flexibel betaalgemak

U wilt uw gasten stimuleren om te pinnen. Dit scheelt u cash in de zaak. De veiligheid van uw gasten en medewerkers staat immers voorop. Wij zorgen dat uw gasten snel en eenvoudig betalen. Op elk gewenst tijdstip en willekeurige locatie.

Uw behoeften staan centraal

CCV biedt u als horecaondernemer diverse betaaloplossingen, inclusief transactieverwerking. CCV begrijpt dat uw onderneming geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. De service medewerkers van CCV staan daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In heel Nederland en net daarbuiten. Bovendien stemmen zij de boekingsperioden van uw transactieverwerking af op uw openingstijden. Bij CCV staan namelijk uw behoeften centraal. Zo kunt u uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw gasten.

 

Verzorgt CCV uw transactie-
verwerking?

Dan is het mogelijk om fooi te ontvangen via de betaalautomaat.

Een transactie met fooi gaat als volgt:U start de transactie. Kies 'Betaling' en voer het bedrag in. Bevestig met <OK>.Uw klant ziet het bedrag in het scherm van de betaalautomaat staan. Onder dat bedrag staat de vraag 'Wilt u extra geven?' of 'Wilt u fooi geven?'Wilt uw klant fooi geven? Dan toetst deze nu het gewenste fooibedrag in, gevolgd door <OK>.Uw klant ziet het totaalbedrag in het scherm van de betaalautomaat staan.Uw klant toetst de pincode in en bevestigt met <OK>. De transactie is nu afgerond.

Pinbon:

Staat de optie ‘fooi’ geactiveerd, dan zijn de pinbonnen van uw betaalautomaat iets anders dan wanneer u deze optie uit heeft staan.Uw klant ziet op zijn of haar bankafschrift alleen het totaal gepinde bedrag (inclusief fooi) staan, dit blijft hetzelfde als voorheen.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP