Strandpaviljoen Bremerbaai

De Bremerbaai is een gloednieuw strand aan het Veluwemeer. In maart 2015 is begonnen met de aanleg van dit 300 meter lange strand. Uniek aan dit strand is dat er ook daadwerkelijk gezwommen kan worden in de zee.

Strandpaviljoen Bremerbaai mag zich met trots hét strandpaviljoen van een bijzondere locatie noemen. Met 100 zitplaatsen op het gedeeltelijk overdekte terras en nog eens 60 plaatsen binnen in het gezellige restaurant is er voldoende ruimte om iedereen van een lekker drankje en/of heerlijk gerecht te voorzien. ‘s Ochtends kunt u bij hen terecht voor één van onze koffiespecialiteiten met een stuk ambachtelijk gebak, en u kunt verder de gehele dag bij ons terecht om te genieten van de gerechten die op onze zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide kaart staan.

Uiteraard hebben zij ook een cafétaria waar broodjes en snacks kunnen worden gehaald, om vervolgens lekker op het strand op te eten. Daarnaast hebben wij meer dan voldoende blikjes en flesjes gekoelde dranken, zodat u de zware koelbox thuis kan laten.

  • Klant naam: Strandpaviljoen Bremerbaai
  • JAAR 2016
  • Wij leverde: FPos en MiniPos Touchscreen, iOS Handhelds
  • CATEGORIE ,