Uw Chef Tricht

In het Eetcafé van Uw Chef tref je verrassende gerechten aan uit eigen keuken. De verse en ambachtelijke patat met verse salades en zelf ingemaakt tafelzuur .

XXL schnitzels op Weense wijze van Bommelwaards vlees a la minute voor u gepaneerd en traditioneel bereidt; onvoorstelbaar lekker!

De lekkerste hamburgers van de regio. Vers Hollands runderbeef, voortreffelijk Abberdeen Blach Angus Beef of zelf een Japanse Wagyu burger. Het kaviaar onder het vlees. Alle burgers worden op de grill gebakken voor een uitmuntende hamburger.

Een van de specialiteiten van Uw Chef zijn de Spare Ribs die heerlijk gemarineerd zijn volgens het eigen pittige of zoete recept, de lekkerste Spare Ribs die je ooit hebt gegeten. Botermals en geserveerd met echte verse friet, drie verschillende sauzen en American coleslaw uit eigen keuken. De beroemde Spare Ribs werden door anderen beoordeeld als “van formidabele kwaliteit”.

Wekelijks een verse Hollandse maaltijd uit eigen keuken voor een verrassend lage prijs. Voor de senioren kan ook een warme lunch worden geserveerd. Altijd vers van het mes en met uiterste zorg bereid.

De Cafetaria biedt naast de kenmerkende echte verse patat, een ruim assortiment aan huisgemaakte snacks zoals kroketten, frikadellen, bami-, nasi-, spaghettiballen en heerlijke kaassoufflés in 5 verschillende smaken. De loempia’s zijn weergaloos van smaak en de groentia is de appetijtelijke ontdekking voor de vegetarische fijnproever.

Vanzelfsprekend kunt u ook een traditionele normale frikadel, kroket of andere kwaliteitssnack van de beste merken bestellen.

Uw Chef heeft het certificaat “Verantwoord frituren”. Er wordt gefrituurd in uitsluitend plantaardige vloeibare olie die minimaal 65% onverzadigde vetzuren bevat. Veel beter voor de smaak en het past in een cholesterol verlagend dieet.
De partycatering van uw buffetten voor particulier of bedrijven is bij Uw Chef in professionele handen. Van zakelijke aangelegenheden tot een privé feest bij u thuis. We verzorgen het hapje tijdens de verjaardagsborrel tot grote uitgebreide buffetten. Voor ieder feestelijke gelegenheid wordt alle catering bezorgd.

Privé: familiebrunch, lunch, diner, verjaardag, huwelijk, geboorte.

Zakelijk: ontbijt, lunch, diner, beurs, opening, vergadering, jubileum, personeelsfeest.

Tevens zorgen we voor het nodige servies, bestek en servetten.
Gemakkelijke cateringservice van ambachtelijke kwaliteit
Heerlijk geselecteerd vlees van de slager
Huisgemaakte salades en aanvullende buffetten
Levering op iedere locatie, inclusief al het servies
Geen afwas!

  • Klant naam: Uw Chef Tricht
  • JAAR 2015
  • Wij leverde: Posiflex 15 "Touchscreen, Ecash kassasoftware, Afhaal- en Bezorgmodule, Debiteuren module, Voorraad module
  • CATEGORIE , ,