Meet the team

Wij houden van kassa’s
en van mensen helpen

Eigenaar Stephan Udo was al op jonge leeftijd zeer geïnteresseerd in computers en alles wat daarbij komt kijken. Tegelijkertijd haalde hij altijd al veel voldoening uit het helpen van mensen. Deze eigenschappen zorgden ervoor dat hij tijdens de middelbare school voorliep op de lessen ICT en daardoor ruim de tijd nam om zijn medeleerlingen te helpen met de opdrachten.

In overleg met zijn decaan vond Stephan de perfecte vervolgopleiding waar ICT en het helpen van mensen werden gecombineerd: hij startte met de studie ‘Information Engineering’ aan de Hoogeschool van Amsterdam te Almere. Juist door deze studie leerde hij de brug te slaan tussen ICT-oplossingen en de gebruikers ervan. En dat is hard nodig, want er worden nog altijd ICT-oplossingen gebouwd waar niet mee te werken is door de complexiteit ervan.

Een perfecte ICT-oplossing is niet enkel een stuk software. Het gaat om het gehele plaatje: van de probleemstelling aan de start tot de begeleiding om te leren werken met de oplossing.

Stephan deed zijn comakership (eindstage) bij een kassaleverancier binnen de horecabranche. Al snel werd hij verliefd op het werk. Dit kwam door de producten, maar ook door de informele klantrelaties met horecaondernemers. Met de horeca had hij sowieso al een klik door alle bijbaantjes die hij daar in de jaren ervoor had gehad: van afwasser tot floormanager.

De ondernemingsdrang van Stephan resulteerde in zijn eigen bedrijf ‘Yourpos’. In zijn onderneming streeft hij er elke keer opnieuw naar om zijn klanten de oprechte aandacht te geven die ze verdienen. Door te luisteren naar hun wensen en vervolgens een gedegen advies te geven, heeft hij reeds veel ondernemers naar volle tevredenheid mogen helpen!

Stephan Udo

Stephan Udo

Zeg je Yourpos, dan zeg je Stephan. En waarschijnlijk ook andersom. Deze ondernemer legt zijn ziel en zaligheid in zijn bedrijf. Hij is een wandelend kennisinstituut, een aanjager van de organisatie en een techneut die als doel heeft om klanten extreem blij te maken met zijn oplossingen, producten en service.

Maar wie is Stephan? Tijd is kostbaar, dus mochten we mee met Stephan in de auto onderweg naar een klant.

Angelique Kraan

Angelique Kraan

Persoonlijke aandacht heeft Angelique tot een kunst verheven binnen onze organisatie. Naast dat Angelique heel veel aandacht geeft aan onze relaties, is zij ook een cultuurbewaker en een administratieve heldin.

Maar wie is Angelique? Wat drijft haar en wat vindt zij belangrijk? We spraken Angelique aan de eettafel op ons kantoor onder het genot van een kop koffie.

Richard Hoogendoorn

Richard Hoogendoorn

Richard is de nieuwste aanwinst in ons team! Met zijn ruime ervaring in de horeca, kent hij alle ins en outs. Hij luistert graag naar jouw wensen en geeft hier de best passende oplossing bij. Want ieder bedrijf is anders en elke ondernemer heeft andere wensen.

Maar wie is Richard? De inkt was nog maar net opgedroogd van zijn handtekening op het contract toen we hem op kantoor spraken met een goed glas bubbels.

Chris Weller

Chris Weller

Chris is een techneut. Hij bedenkt en maakt alles voor een klant. Speciale verzoeken pakt Chris graag op! Dan zet hij een kop koffie, duikt hij zijn werkkamer in en komt er weer uit wanneer hij helemaal tevreden is met zijn ontwerp.

Maar wie is Chris? Wat wenst hij zijn collega’s toe? We spraken hem aan de eettafel op kantoor.

Olaf Koks

Olaf Koks

Met zijn guitige lach, pretoogjes en vooral keiharde werkethos, maakt Olaf al geruime tijd onze klanten blij. Olaf heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hij gaat door het vuur voor onze klanten om de helpende hand te bieden. Bij ons staat hij ook wel bekend als ‘de klanten knuffelaar’.

Maar wie is Olaf? We spraken hem tussen twee klantafspraken in.

Bas de Veen

Bas de Veen

Zijn haren zitten altijd strak in de wax. Hij is altijd scherp met opmerkingen. Met zijn dienstbare karakter helpt hij altijd graag andere mensen. Hij oogt altijd ontspannen en wat velen niet weten is dat hij in de auto het liefst slippers draagt.

Maar wie is Bas? We spraken hem op een zonovergoten ochtend onder het genot van een kop koffie.