Yourpos

Meet the team

Chris Weller

Interview

Chris, ze zeggen dat jij ontzettend veel van techniek weet. Je bent een vraagbaak voor jouw collega’s. Maar wat weten zij nog niet over jou wat zij nu gaan teruglezen?

Ik wilde vroeger uitvinder worden. Ik had allerlei wilde, creatieve ideeën. Een soort Willy Wortel, maar dat is helaas niet gelukt. Hoewel dit een hele leuke vraag is, denk ik dat mijn collega’s wel alles van mij weten. Ik ben een open boek en heb geen ‘geheimen’ voor mijn collega’s.

Waarom werk je bij Yourpos? Wat verbindt jou met dit bedrijf?

Inmiddels werk ik al geruime tijd voor Yourpos en elke dag is weer anders. Dat maakt het leuk en afwisselend. Omdat wij advies en producten op maat maken, is elke vraag en oplossing dus ook anders. Op deze manier proberen we vanuit de vraag van de klant de techniek te bedenken en uiteraard werkend te maken!

Wat vind jij leuk aan het werk? Wanneer ben jij tijdens je werk intens gelukkig of blij?

Uiteindelijk is een lach op het gezicht van een klant het mooiste om te zien. Dat betekent dat wij ons werk goed hebben gedaan. Ik word heel gelukkig van de leveringen en installaties. Als we alles perfect afleveren. Maar ook van het ontwikkelen van nieuwe technieken, producten en software word ik intens blij. En natuurlijk de waardering van mijn directe collega’s.

Er zullen vast ook zaken zijn die je minder leuk vindt. Wil je dat delen met ons?

Ik ben een denker en doener tegelijk. Als ik iets bedenk, dan wil ik het direct gaan maken. Helaas hoort er echter ook een stuk administratie bij. Dat vind ik minder leuk om allemaal bij te houden. Ik weet dat het noodzakelijk is, maar het is een onderdeel dat ik minder leuk vind.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit en wat vindt je belangrijk in je werk?

Het helpen van klanten en collega’s met installaties, programmeringen en problemen. Het maken van nieuwe producten en het samenstellen daarvan, zodat dit weer gebruikt kan worden voor en bij onze klanten. Belangrijk vind ik dat je kwaliteit levert en geen kwantiteit.

 

Wat zou je jouw collega’s bij Yourpos willen toewensen?

We hebben een zware periode achter de rug. Doordat de horeca grotendeels gesloten werd, namen voor ons ook de opdrachten af. Dat heeft natuurlijk ook zijn weerslag gehad op ons. Ik ben blij met mijn collega’s en hoop dat we gezamenlijk uit deze periode komen en dat we weer verder kunnen gaan bouwen aan de toekomst. Ik wil bijdragen aan de verdere groei en het succes van het bedrijf.

Wat zijn jouw toekomstplannen? Wat zou je nog graag willen bereiken of doen?

Zakelijk gezien wil ik graag op dezelfde voet verder. We zien weer meer investeringen in de horeca en dat biedt een mooi perspectief. Privé wil ik graag mijn eigen optrek hebben, zodat ik mijn leven in kan richten zoals ik dat wil.

Yourpos-Chris-Weller