Kassasystemen

Yourpos ontzorgt volledig

Wij weten als geen ander wat het belang is van een stabiel en betrouwbaar afrekensysteem. Bij Yourpos ontvang je altijd een totaalpakket inclusief adviesgesprek, programmering, installatie, instructie, service en after-sales. Op deze wijze ben je gegarandeerd van een goed werkend systeem en de benodigde kennis om het gehele systeem zelf te beheren.

Ons kassasysteem is geschikt voor jouw;

N

Restaurant

N

Bar / café

N

Snackbar / cafetaria

N

Mini market

N

Sportvereniging / kantine

N

Evenementen

N

Kleine retailwinkel

N

Hotel

N

IJssalon

N

Foodtruck

N

Golfbaan (NGF)

N

All-you-can-eat concept

Koop of maandelijkse ALL-IN huur

Kassasysteem kopen

Indien je bij ons een kassysteem aanschaft, is deze vanaf dat moment jouw eigen bezit. Je kunt ervoor kiezen om het systeem in één of in meerdere termijnen te betalen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Daarnaast staan wij 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen en storingen.

Horeca Kassysteem mogelijkheden

 

Kassasysteem ALL-IN service

De ALL-IN service geeft je volledige zekerheid voor een vast bedrag per maand inclusief hard- en software, service en vervangende hardware bij defecten. Je hebt letterlijk nooit meer omkijken naar het kassasysteem. Is deze kapot, dan repareren of vervangen wij deze kosteloos. Dus geen financiële verrassingen!

Bekijk alle mogelijkheden voor onze horeca kassasystemen hier

 

Kassasystemen

Minipos Kassa

PLBPos Kassa

Yourpos horeca kassasysteem met Ecash LIVE

FPos Kassa

Kassasoftware

Ecash LIVE

 Ecash LIVE geeft je een volledig online beheerplatform (backoffice) en zeer gebruiksvriendelijke kassasoftware. Te allen tijde kun je in de kassa en bij de cijfers. De software is uit te breiden met verschillende modules en koppelingen.

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor zaken met meerdere vestigingen of waar het beheer op een andere locatie plaatsvindt. Dit alles zonder dat je in de zaak afhankelijk bent van een stabiele internetverbinding. De beschikbare internetverbinding heeft namelijk geen invloed op de stabiliteit van jouw kassa.

Ecash

Al meer dan 25 jaar is Ecash één van de meest gebruiksvriendelijke horeca kassasoftware pakketten die op de markt te verkrijgen is. Dit veelzijdige kassapakket bevat alle benodigde functionaliteiten en is naar wens uit te breiden met verschillende modules en koppelingen.

 Geen online omgevingen, geen internet benodigd en het beheer en de backoffice zijn direct geïntegreerd in de kassa. Betrouwbaar, snel en efficiënt altijd en overal!

 

Kassa uitbreidingen

Keuken- / barschermen

Printers

Online afhaal / bezorgpagina

Barcodescanners

Kelnerverificatie / urenregistratie

QR tafelbestelsysteem

Kassamodules

Mag het een module meer zijn?

Voldoet de basisfunctionaliteit niet volledig aan je wensen? Yourpos biedt een scala aan modules en koppelingen waarmee je de kassa volledig kunt aanpassen naar jouw wensen en behoeftes.

Hiernaast vind je enkele mogelijkheden waardoor je de kassa nog breder kunt inzetten in jouw (horeca)onderneming.

Ecash Hotel

!!! NIEUW !!!
Hotel koppeling met MEWS SYSTEMS

Boek met Ecash Hotel eenvoudig horeca bestedingen van uw gast op ingecheckte kamers.

Ecash Afhalen en Bezorging

Deze module maakt het mogelijk om telefonische en online bestellingen automatisch te verwerken in uw kassasysteem

Ecash Online Web Rapportage

Met Ecash module web rapportage wordt u in staat gesteld om, vanaf elk met internet verbonden apparaat, vanuit elke browser uw rapportages in te zien.

Ecash Tapcontrole

Met Ecash tapcontrole krijgt u grip op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling .Dit werkt uiteraard alleen in combinatatie met uw tap-automatiseringssysteem.

Ecash Vaste Gasten

Met de Ecash module Vaste Gasten, ook wel de "pof module" genoemd, kunt u vaste gasten op naam registreren in de kassa. Zo ziet u in één oogopslag alle openstaande bonnen.

Ecash Debiteuren

De Ecash module debiteuren biedt mogelijkheden om het verbruik van uw gasten achteraf te factureren. Ook is het mogelijk om met "klantenpassen" en "klantsaldo's" te werken.

Ecash Boekhoudkoppeling

Met de Ecash Boekhoudkoppeling worden omzetgegevens uit uw kassasysteem automatisch doorgevoerd in uw boekhoudpakket. Wij koppelen met: Exact onlie, Twinfield, Cash, King, iMuis en Snelstart.

Ecash Muziek Koppelingen

Met deze module kunt u uw muziekpakket bedienen middels het touchscreen van de kassa. Door deze combinatie bespaart u ruimte op uw bar. Wij koppelen onder andere met PBSound, Media Tools en Tunify.

Ecash Keuken Ticket Systeem

Met het Ecash Keuken Ticket Systeem worden alle bestellingen digitaal doorgegeven aan de bar- en keukenschermen, snel, leesbaar en efficiënt. Altijd een actueel overicht van de bestellingen.