Yourpos

Meet the team

Olaf Koks

Interview

Olaf, voor onze klanten ben je een bekend gezicht en heb je een bekende stem. Wil jij jezelf toch voorstellen?

Ik ben Olaf en ik ben 19 jaar. Ik woon in Hilversum en in mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, een goed boek lezen en met vrienden leuke dingen doen. Ik gebruik hardlopen deels om mijn conditie op peil te houden, maar ook om mijn hoofd na een drukke werkdag leeg te maken.

Wanneer ben jij gestart bij Yourpos?

Ik ben in juni 2018 gestart en wat mij destijds opviel was de gedrevenheid en positieve sfeer. Dat trok mij aan en ik werd er enthousiast van. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte om nieuwe dingen te leren.

Je werkt op het servicebureau. Je helpt klanten dus met vragen en problemen. Wat vind je daar zo leuk aan?

Ik vind het klantcontact én het oplossen van alle vragen ontzettend leuk. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar en willen graag uitstekende service leveren. Samen met mijn collega Bas zijn wij het eerste aanspreekpunt van de klant. Wij zijn er vóór hen en dat gevoel proberen we ook over te brengen. Het zorgt ervoor dat we een goede band hebben met onze klanten.

Je verzorgt ook de installatie van de systemen. Op welk project ben jij het meest trots en waarom?

Als ik hieraan denk, dan denk ik direct aan Boot013. Daar hebben wij een high-end ticketsysteem voor de keuken geïnstalleerd: met meerdere schermen en een op maat gemaakt kassasysteem. Dat klinkt niet veel werk, maar in praktijk was dit het wel. We hebben binnen één dag met drie collega’s de installatie afgerond. De volgende dag ging het systeem al in gebruik!

We kennen jou als een heel ambitieuze kerel. Wat zijn je toekomstdromen?

Ik wil graag blijven doorgroeien in mijn professionele ontwikkeling. Een functie als leidinggevende is wat ik nu voor ogen heb. Naast onze kassasystemen hebben wij ook beveiligingssystemen. Ik heb hier nog veel over te leren, daar ben ik nu mee bezig.