ECASH debiteuren

Ecash Debiteuren

De Ecash Debiteuren Module voor je horeca kassa biedt vele mogelijkheden en maakt het makkelijk om je debiteuren te beheren.

Factureren wordt op deze manier erg makkelijk! 

Klanten registreren met saldo en limiet

U kunt aan iedere debiteur een saldo en / of een limiet toekennen waarmee gewerkt kan worden. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld werken met gastenpassen waarop klanten een saldo storten of eens per periode de openstaande rekening voldoen. U kunt werken met RFID, Barcode, Magneet of NGF passen. Onderstaand lichten we beide werkwijzen toe.

Debiteuren achteraf factureren

Middels de Ecash Debiteuren Module op uw horeca kassa kunt u al uw debiteuren overzichtelijk opnemen in uw kassasysteem. Per debiteur kunt u naast de NAW gegevens ook nog zaken opslaan zoals geboortedatum en bijzonderheden mbt bijvoorbeeld eventuele allergieën.

Elke debiteur kan een limiet of kortingspercentage toegekend worden. Indien de gast een consumptie nuttigt kunt u deze op twee manieren verwerken. zo kunt u ervoor kiezen deze direct op de debiteur weg te schrijven of u kunt alle verkopen aan deze gast op een tafel verwerken en zodra de gast de zaak verlaat in een keer wegschrijven naar de rekening van de debiteur. Mocht het verbruik van de debiteur het limiet overschrijven zal de horeca kassa een melding geven dat het maximale limiet is bereikt en dat deze betaling op een andere manier voldaan dient te worden, zo blijft u controle houden op de openstaande bedragen.

Aan het einde van een periode kunt u ervoor kiezen om alleen bepaalde debiteuren te factureren of alle debiteuren tegelijk, alle openstaande rekeningen worden in een handeling omgezet naar een factuur per debiteur. Deze module biedt naast het uitprinten van de factuur ook de mogelijkheid deze per email aan de gast te verzenden. Op iedere factuur wordt duidelijk weergegeven wat er dor de debiteur is verbruikt en wanneer dit verbruik heeft plaatgevonden.

Debiteuren module met gastenpas

De Ecash debiteuren module stelt u in staat om per debiteur een of meerdere RFID gastenpassen te koppelen. De gastenpas kan naar wens worden ontworpen met een logo van de zaak en eventuele contact gegevens. Hiermee heeft de debiteur direct een representatief visitekaartje van uw zaak. Middels de gastenpas kunt u ervoor kiezen de debiteur vooraf een saldo te laten storten in ruil voor bijvoorbeeld een korting op de verbruikte artikelen. Op deze wijze heeft u uw geld altijd op tijd en hoeft u niet het verbruik van uw gast voor te financieren (Poffen). Uiteraard is dit niet verplicht en kan er ook met de gastenpas, na het toekennen van een limiet, op rekening verbruikt worden. Het voordeel van een gastenpas is dat u op eenvoudige wijze de gast terug kunt vinden in het systeem, daarnaast is het voor gasten een herkenningspunt waardoor deze het gevoel krijgt bij een bepaalde zaak te horen.

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier