Worldline Yomani en Yoximo

Europese marktleider op gebied van betaalautomaten.

N

Verwerkt snel contactloos of smartphone betalingen

N

Zeer robuust met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm

N

Makkelijke kassakoppeling mogelijk en werkt zeer eenvoudig voor u en uw klanten

N

Volledige kassakoppeling (Yomani)

N

Pinbon direct onder de kassabon geprint (Yomani)

N

Leverbaar op Wifi en 4G (Yoximo)

Worldline Yomani | Snel en stabiel

Wilt u zo snel mogelijk betalingen kunnen accepteren op uw betaalautomaat? Yourpos helpt u om uw betaalautomaat gereed te maken voor gebruik. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u geleverd inclusief bekabeling en installatie. Dankzij de volledige integratie in ons kassasysteem kunt u de automaat volledig vanaf de kassa bedienen.

Flexibel betaalgemak
U wilt uw gasten stimuleren om te pinnen. Dit scheelt u cash in de zaak. De veiligheid van uw gasten en medewerkers staat immers voorop. Wij zorgen dat uw gasten snel en eenvoudig betalen. Op elk gewenst tijdstip en willekeurige locatie.

Uw behoeften staan centraal
Yourpos sluit de Worldline Yomani rechtstreeks aan bij uw eigen bank. Zo bent u verzekerd van de scherpste pin tarieven en een snelle transactie verwerking. Al onze medewerkers zijn opgeleid door Worldline en kennen de automaten van binnen en buiten waardoor wij u de beste service kunnen bieden. U heeft dus slechts één contact persoon en aanspreekpunt voor al uw afrekenproducten.

 

Worldline Yoximo | Snel en krachtig mobiel apparaat

Snelle betaling, supersterk en met een krachtige batterij die met gemak de hele dag meegaat. Het is het beste mobiele pinapparaat tot nu toe. Heeft u een horecaonderneming en werkt u vooral in en om de zaak? Koppel de YOXIMO dan aan uw eigen WiFi netwerk. Zoekt u een pinapparaat voor onderweg of buiten bereik van een WiFi netwerk? Combineer het pinapparaat dan met onze 4G simkaart en zorg dat uw klanten altijd kunnen betalen, waar en wanneer u wilt.

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier