Yourpos Minipos Horeca Kassa

De compacte alles-in-één horeca kassa

De Minipos all-in-one kassa is dé kleine horeca kassa en heeft een zeer compact formaat. De kassa bevat een ingebouwde thermische printer en een modern klantendisplay aan de achterzijde. Hierdoor is deze kassa uitermate geschikt voor locaties met weinig ruimte zoals pubs, sportkantines en cafetaria’s maar ook voor gebruik op evenementen en op tijdelijke locaties zoals braderieën, sporttoernooien, muziekfestivals, tentoonstellingen, beurzen etc. Indien u slechts incidenteel een kassa nodig heeft: De Minipos is ook te huur!

De Minipos is voorzien van Ecash kassasoftware. Dit programma is zo eenvoudig dat u en uw medewerkers nauwelijks instructie nodig hebben om ermee te werken. Zelfs voor tijdelijke krachten is het aannemen en verwerken van bestellingen en transacties kinderspel.

Binnen Ecash zijn de kassa en de backoffice volledig geïntegreerd. U heeft dus altijd de beschikking over actuele managementinformatie. Er zijn diverse omzet- en verkooprapportages die u op ieder gewenst moment kunt weergeven op het scherm, exporteren, mailen of printen.

De Minipos is een compleet alles-in-één systeem.

De voordelen hiervan zijn:

N

Compacte afmetingen (420 x 380 x 320 mm)

N

Eenvoudig (ver)plaatsbaar

N

Hoge kwaliteit 10 inch LCD touchscreen

N

Geïntegreerde thermische printer en klantendisplay

N

Spatwaterdicht, bestand tegen natte handen

N

Ideaal voor zaken met kleine ruimtes

N

Wordt volledig geprogrammeerd geleverd

N

Geïntegreerde blauw led LCD klantendisplay (aan de achterzijde).

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier