PLBPos Horeca Kassa

Eenvoud, kracht en souplesse, Precies goed!

Door het ventilatorloze ontwerp en het gebruik van een Solid State Disk (SSD) is de PLBPos geruisloos. Aangezien de luchtverplaatsing en ophoping van stof in het apparaat tot een minimum wordt beperkt, is de kans op storingen minimaal. De PLBPos is voorzien van een officiële Windows 10 Professional licentie. Hiermee worden de functionaliteiten van Windows behouden om een stabiele basis te vormen voor de horeca kassa software zodat u verzekerd bent van een goed en krachtig functionerend kassasysteem.

De krachtige PLBFPos wordt door ons uitgerust met Ecash kassasoftware. Hiermee kunt u op een zeer eenvoudige en intuïtieve manier bestellingen van uw gasten registreren, verwerken en afrekenen. Binnen Ecash zijn de kassa en de backoffice volledig geïntegreerd. U heeft dus altijd de beschikking over actuele managementinformatie. Er zijn diverse omzet- en verkooprapportages die u op ieder gewenst moment kunt weergeven op het scherm, exporteren, mailen of printen.

Heeft uw bedrijf een groot terras of grote oppervlaktenwaar u aan tafel wilt bedienen? Dan zijn de handheldsvan Yourpos een uitstekende uitbreiding op uw PLBPos kassasysteem. De handhelds functioneren als mobiele kassa’s gekoppeld aan de PLBPos, zodat u bestellingen aan tafel kunt opnemen en draadloos verzenden naar de bar en/of de keuken voor een vlotte verwerking. Er kan ook direct aan tafel afgerekend worden. Het is ook mogelijk om de PLBPos te koppelen met onze vaste PIN apparaten.

De PLBPos is een compleet geïntegreerd kassasysteem in een nette kunststof behuizing.

Het horecakassasysteem bestaat uit:

N

Een 15 inch randloos touchscreen dat vuil- en waterbestendig is

N

Intel J1900 quad core processor wat voor een hoge verwerkingssnelheid zorgt

N

Diverse communicatiepoorten voor het aansluiten van: printers, scanners, klantendisplays, etc.

N

Compleet geïntegreerd systeem, minimum aan kabels

N

Snelle processor voor alle benodigde taken

N

Ecash kassasoftware basis licentie

N

Eenvoudig uit te breiden met handhelds en extra kassa's

N

Separate thermische printer en geldlade

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier