ECASH horeca kassa software

Ecash Horeca Kassa Software

Al onze kassasystemen zijn voorzien van Ecash kassa software: een zeer veelzijdig programma , speciaal ontworpen voor de horecabranche.

De basis van Ecash Kassasoftware bevat standaard alle benodigde functies voor het verwerken en afrekenen van bestellingen

Ecash wordt continu doorontwikkeld waardoor wij in staat zijn om eventuele wensen en functionaliteiten mee te nemen in de ontwikkeling.  Naast dit basissysteem zijn er verschillende uitbreidingsmodules verkrijgbaar om het systeem helemaal aan te passen aan uw specifieke behoeften. De doelstelling van Ecash horeca kassasoftware is het zo snel en simpel mogelijk verwerken van bestellingen en transacties.

Gebruiksvriendelijk

Ecash is zo gebruiksvriendelijk dat u en uw medewerkers nauwelijks instructie nodig hebben om ermee te kunnen werken. Zelfs voor tijdelijke krachtenis het aannemen van bestellingen en het verwerken van transacties kinderspel. Ecash is zo flexibel dat het gebruikt kan worden in bars, discotheken, restaurants, afhaalbalies, eetcafés, bakkerijen, pizzeria’s, cafetaria’s en snackbars.

Backoffice

Binnen Ecash zijn de kassa en de backoffice volledig geïntegreerd. U heeft dus altijd de beschikking over actuele managementinformatie. Er zijn diverse omzet- en verkooprapportages die u kunt weergeven op het scherm, exporteren, mailen of printen. Desgewenst is het mogelijk om optioneel te kiezen voor een backoffice pczodat u elders de rapportages kunt verwerken en printen en de menukaart en tafelplattegrond kunt aanpassen.

Voordelen van Ecash

N

Eenvoudig

Simpele navigatie, grote toetsen

N

Overzichtelijk

Duidelijke schermen, opvallende kleuren, onderscheid in status van de tafel m.b.v. kleuren

N

Functioneel

Duidelijke functies, geen overbodige informatie, afrekenen in 3 stappen

N

Flexibel

Eenvoudige navigatie, tussenrapportage en managementinformatie op ieder gewenst moment

N

Kostenbesparend

Middels de uitgebreide functie deelbon zijn rekeningen splitsen door het aantal personen of op artikelniveau slechts seconden werk

N

Tijdbesparend

Overzichtelijk, snelle verwerking, aantal handelingen geminimaliseerd

N

Winstgevend

Minder tijd per handeling, weinig instructie vereist, middels handhelds een nog snellere service aan tafel

N

Tolerant

Per medewerker en zijn verschillende rechten toe te kennen welke snel en flexibel aan te passen zijn

N

Veilig

Managementinformatie en toepassingen kunnen afgeschermd worden, zeer fraudebestendig, retour slaan te beperken tot manager niveau, correcties worden altijd opgeslagen.

N

Modulair uit te breiden

Middels extra modules kunt u het systeem volledig naar wens uitbreiden.

N

Gunstig geprijsd

Ecash is mede dankzij een uitgebreide basis en geïntegreerde backoffice zeer volledig en gunstig geprijsd.

Ecash Modules

De basis van Ecash Kassasoftware bevat standaard alle benodigde functies voor het verwerken en afrekenen van bestellingen. Naast dit basissysteem zijn er verschillende uitbreidingsmodules verkrijgbaar om het systeem helemaal aan te passen aan uw specifieke behoeften. Los verkrijgbare softwaremodules:

Ecash Hotel

!!! NIEUW !!!
Hotel koppeling met MEWS SYSTEMS

Boek met Ecash Hotel eenvoudig horeca bestedingen van uw gast op ingecheckte kamers.

Ecash Afhalen en Bezorging

Deze module maakt het mogelijk om telefonische en online bestellingen automatisch te verwerken in uw kassasysteem

Ecash Online Web Rapportage

Met Ecash module web rapportage wordt u in staat gesteld om, vanaf elk met internet verbonden apparaat, vanuit elke browser uw rapportages in te zien.

Ecash Tapcontrole

Met Ecash tapcontrole krijgt u grip op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling .Dit werkt uiteraard alleen in combinatatie met uw tap-automatiseringssysteem.

Ecash Vaste Gasten

Met de Ecash module Vaste Gasten, ook wel de “pof module” genoemd, kunt u vaste gasten op naam registreren in de kassa. Zo ziet u in één oogopslag alle openstaande bonnen.

Ecash Debiteuren

De Ecash module debiteuren biedt mogelijkheden om het verbruik van uw gasten achteraf te factureren. Ook is het mogelijk om met “klantenpassen” en “klantsaldo’s” te werken.

Ecash Boekhoudkoppeling

Met de Ecash Boekhoudkoppeling worden omzetgegevens uit uw kassasysteem automatisch doorgevoerd in uw boekhoudpakket. Wij koppelen met: Exact onlie, Twinfield, Cash, King, iMuis en Snelstart.

Ecash Muziek Koppelingen

Met deze module kunt u uw muziekpakket bedienen middels het touchscreen van de kassa. Door deze combinatie bespaart u ruimte op uw bar. Wij koppelen onder andere met PBSound, Media Tools en Tunify.

Ecash Keuken Ticket Systeem

Met het Ecash Keuken Ticket Systeem worden alle bestellingen digitaal doorgegeven aan de bar- en keukenschermen, snel, leesbaar en efficiënt. Altijd een actueel overicht van de bestellingen.

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier