Yourpos FPos Horeca Kassa

De Yourpos FPos Horeca Kassa is het complete kassasysteem met een strak en slank design.

Door het ventilatorloze ontwerp en het gebruik van een Solid State Disk (SSD) is de FPos geruisloos. Aangezien de luchtverplaatsing en ophoping van stof in het apparaat tot een minimum wordt beperkt, is de kans op storingen minimaal. De FPos is voorzien van een officiële Windows Pos Ready licentie. Hiermee worden de functionaliteiten van Windows behouden om een stabiele basis te vormen voor de horeca kassa software zodat u verzekerd bent van een goed en krachtig functionerend kassasysteem.

De krachtige FPos wordt door ons uitgerust met Ecash kassasoftware. Hiermee kunt u op een zeer eenvoudige en intuïtieve manier bestellingen van uw gasten registreren, verwerken en afrekenen. Binnen Ecash zijn de kassa en de backoffice volledig geïntegreerd. U heeft dus altijd de beschikking over actuele managementinformatie. Er zijn diverse omzet- en verkooprapportages die u op ieder gewenst moment kunt weergeven op het scherm, exporteren, mailen of printen.

Heeft uw bedrijf een groot terras of grote oppervlakten waar u aan tafel wilt bedienen? Dan zijn de handheldsvan Yourpos een uitstekende uitbreiding op uw FPos kassasysteem. De handhelds functioneren als mobiele kassa’s gekoppeld aan de FPos, zodat u bestellingen aan tafel kunt opnemen en draadloos verzenden naar de bar en/of de keuken voor een vlotte verwerking. Er kan ook direct aan tafel afgerekend worden. Het is ook mogelijk om de FPos te koppelen met onze vaste PIN apparaten.

De FPos is een compleet geïntegreerd systeem in een aluminium behuizing.

Het bestaat uit:

N

15 inch randloos touchscreen dat vuil- en waterbestendig i

N

Intel J1900 quad core processor wat voor een hoge verwerkingssnelheid zorgt

N

Diverse communicatie poorten voor het aansluiten van: printers, scanners, klantendisplays, etc.

N

Compleet geïntegreerd systeem, minimum aan kabels

N

Inclusief Ecash kassasoftware basis licentie

N

Kan ook aan de muur worden bevestigd

Contact

Yourpos Afrekensystemen B.V.
Bakkenzuigerstraat 54
1333 HA Almere

Volg ons ook op de socials

Contactformulier